La platja del Marjal, de les Cases d’Alcanar, és una de les tretze platges ebrenques que ha rebut el distintiu Bandera Blava que atorga la Fundació d’Educació Ambiental  en la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor. Un distintiu que és reconegut en l’àmbit internacional i que la platja casenca ha aconseguit durant 25 anys de forma consecutiva. Es tracta d’un guardó que valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima de serveis i informació i educació ambiental. A més, les platges amb Bandera Blava tenen una qualitat de l’aigua excel·lent.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Alcanar, Jordi Monfort, ha valorat molt positivament l’obtenció d’aquest distintiu. “Fa vint-i-cinc anys que la platja de les Cases d’Alcanar-Marjal aconsegueix la Bandera Blava, això és fruit d’un treball constant que ens permet reforçar el municipi com a destinació turística de qualitat i que cada vegada ofereix millor servei als visitants”, ha dit Monfort.

A més de la garantia que la platja casenca té bona qualitat de l’aigua i presta un bon servei als usuaris, el guardó que es lliura en l’àmbit internacional és un reconeixement ambiental a l’espai. “La qualitat mediambiental del nostre entorn marítim millora any rere any i des de la comissió de platges en fem un seguiment constant perquè estiguen en condicions òptimes  i tots els usuaris puguen gaudir-les”, ha assenyalat el regidor de Medi Ambient, Jordi Bort.

La temporada de platja s’iniciarà, com és habitual, el pròxim 15 de juny.

About the Author:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.