Mossos d’Esquadra adscrits a la comissaria de Gandesa van detenir el passat 26 d’abril tres homes de 17, 18 i 22 anys, dos d’ells de nacionalitat espanyola i un de nacionalitat marroquina, i veïns de Gandesa, Móra d’Ebre i Barcelona, com a presumptes autors d’un robatori amb força en un bar de la població de Bot (Terra Alta).

El fets van ocórrer la matinada del passat 21 d’abril quan es va produir un robatori amb força en un bar ubicat a l’interior del Casal Municipal de Bot.

Per tal d’accedir a l’interior de l’establiment els autors van forçar una porta metàl·lica i van trencar unes teles mosquiteres d’una finestra.

De l’interior del bar van sostreure una caixa registradora, un ordinador i diverses ampolles de begudes alcohòliques.

La investigació iniciada pels mossos d’esquadra va concloure amb la detenció dels tres joves, un d’ells menor d’edat, i la recuperació dels objectes sostrets que posteriorment van ser retornats als seus legítims propietaris.

Els detinguts van quedar en llibertat desprès de declarar en seu policial i resten pendents de comparèixer davant l’autoritat judicial quan siguin requerits i, en el cas del menor d’edat ho farà davant de la Fiscalia de Menors.

En una altra actuació també es van detenir un home i una dona per un robatori en una granja de conills de la mateixa localitat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.