Visita institucional als centres educatius de l’Aldea. El director general d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa, Ramon Simon Campà, s’ha reunit amb els directors de les escoles del municipi, l’Escola 21 d’Abril i l’Escola Maria Garcia Cabanes amb els membres de l’ajuntament per valorar les accions que es poden realitzar per millorar l’èxit dels dos centres de l’Aldea.

Simon ha remarcat la importància de treballar conjuntament l’Ajuntament i el Departament d’Educació. Estes dos institucions crearan un pla educatiu d’entorn per millorar l’èxit escolar. Algunes d’estes accions passaran per treballar amb les famílies, especialment amb les nouvingudes que tenen problemes per la falta de domini de la llengua, mitjançant tallers en col·laboració amb les associacions de mares i pares.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.