Després d’una jornada plujosa la que hem viscut aquest dilluns, dia de la mona, s’espera una jornada de Sant Jordi amb dificultats en el temps, però que no privarà de la jornada festiva que es durà a terme a diferents poblacions de les Terres de l’Ebre.

El cel estarà entre mig i molt ennuvolat, amb el paraigües a punt per si de cas. A la tarda la nuvolositat es restringirà al quadrant nord-oest i a la resta quedarà entre poc i mig ennuvolat. A la tarda hi haurà creixement de nuvolades a punts de muntanya.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.