L’ONG Provocant la Pau organitza aquest dissabte 20 d’abril a Sant Carles de la Ràpita, un concert solidari per recaptar fons per al Projecte Humanitat, d’un centre de maternitat a la ciutat d’Atenes. Les actuacions començaran a les 10h. A partir d’aquesta hora els assistents podran realitzar els seus donatius amb la compra de participacions a la rifa solidaria. Aquesta tindrà lloc el proper 1 de maig i el premi són les obres d’artistes ebrencs que han donat els seus treballs (pintures, discs, fotografies…) a l’ONG.

Les donacions també es podran realitzar amb la compra d’entrades per veure el llargmetratge ‘Pasaje al Amanecer’ del director tortosí, afincat a Madrid, Andreu Castro. Aquest cedeixen la taquilla per tal de poder ajudar l’ONG a fer front en les despeses que suposa mantenir el centre de maternitat que la fundació Provocant la Pau gestiona fent-se càrrec de tot el que suposa; l’ajut a 22 famílies refugiades de Síria, Afganistan, Yemen, Kurdistan, etc.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.