L’actual gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, encapçalarà la llista de Junts per l’Ametlla de Mar, marca del Partit Demòcrata Català, a les properes eleccions municipals del 26 de maig. La presentació de la llista es durà a terme el proper divendres 10 de maig a la Sala de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa de l’Ametlla de Mar (C/ Països Catalans 18, a les 20h.). Gómez ha destacat a través de les xarxes socials que creu “en el gran potencial” del municipi i que són “un gran equip per tornar a fer de la Cala un poble capdavanter”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.