Els servidors de diverses xarxes socials com Facebook, Instagram i WhatsApp no funcionen. Segons mostra el portal Downdetector, una pàgina de servei en línia on els usuaris reporten incidències en xarxes socials i aplicacions, la caiguda dels serveis afecta sobretot a Espanya i a diversos països d’Europa.

Pel que fa Instagram, els usuaris que tenen problemes es troben localitzats principalment a Espanya i França. Pel que fa a Facebook el problema s’hauria estès per Europa, incloent-hi Espanya, i afectaria a més països de l’est del continent. El WhatsApp ha estat l’aplicació que més usuaris ha afectat, ja que sobretot és la més utilitzada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.