Un 21 d’abril l’Aldea es va segregar de Tortosa. Des de fa 15 anys aprofiten l’aniversari celebren la Fira de l’Arròs i el Comerç. Enguany, en coincidir amb la setmana santa, el municipi ha avançat la fira, així que l’Aldea celebra este cap de setmana la 15a edició de la fira.

Es tracta d’un cap de setmana ple de degustacions, tallers, concerts, jocs tradicionals, exposicions, esmorzar popular, exhibicions, la trobada de Jotes o la de puntaires, el primer campionat de bitlles o la signatura de llibres de Francesca Aliern entre moltes altres. Activitats per a tots els gustos i tots els públics. Tot per donar a conèixer i potenciar l’activitat econòmica del municipi i de la comarca.

La inauguració anirà a càrrec de Fernando Rico Castaño, l’actual jutge de pau de l’ajuntament des de fa 30 anys, un aldeà que, diu Andreu, ho ha donat tot pel poble des de la seua humilitat.

👤 Arribat al món de la comunicació de casualitat, m’he passat la major part de la meua vida laboral entre càmeres de televisió i programes d’edició de vídeo. Amb els anys he pogut aprofundir en el sector i realitzar diverses funcions molt variades que m’han suposat un repte constant.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.