Era una final i l’Ascó va donar la cara, però a darrera hora va cedir una derrota contra el Prat, tercer classificat (0-1). Amb la derrota, els asconencs queden a set punts de la zona de permanència, quan manquen quatre jornades per acabar el campionat.
La junta està treballant per la propera temporada, per confirmar si fa equip i en aquest sentit ja ha iniciat gestions encaminades, segons podria ser, a manca de confirmar, per poder jugar a Tecera catalana.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre