Avui divendres l’empresa tortosina, Subirats Berengué, acompanyat de l’alcaldessa de la ciutat, Meritxell Roigé, han presentat el projecte de l’edifici residencial SB Porta de Tortosa.

En la presentació que ha aixecat bastanta expectació, s’ha pogut veure un vídeo promocional amb vistes d’una Tortosa moderna i cosmopolita, preparada per a un món global.

Tanmateix l’edifici estarà construït amb les últimes tècniques mediambientals. La qual cosa comportarà un estalvi energètic als futurs compradors i famílies que pensen adquirir un immoble dels que es ficaran a la venda.

Finalment, és tal l’expectació que ha despertat, que l’alcaldessa ha estat en la presentació alabant i ressaltant la importància d’aquesta promoció per a la capital del Baix Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.