Les primeres peces restaurades del retaule barroc de Santa Anna han retornat a la Catedral de Tortosa. Aquesta peça artística va ser desmuntada i trasllada ara fa uns mesos al Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya, a Valldoreix, per tal de ser sotmesa a un exhaustiu procés de restauració. La primera fase d’aquesta obra única d’art barroc ha sigut complexa ja que l’estat de conservació era deficient, sobretot amb problemes estructurals. Els treballs han consistit en la neteja, fixació de les pintures i aplicació de vernís.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.