Avui dimecres mitjançant un tuit l’alcable per Esquerra Republicana a les municipals d’Amposta, Adam Tomàs, ha donat a conèixer que Dani Forcadell no repetirà com a regidor en la propera legislatura. Tot i així, formarà part de la candidatura ocupant un lloc a les posicions de reserva de la llista que espera reeditar la majoria absoluta que va treure en els anteriors comicis a la capital del Montsià.

Tal i com expressava Adam Tomàs: “Avui comencem la presentació de la llista electoral per ordre de lloc. Comencem amb els suplents, el tercer suplent és el company i amic Dani Forcadell. Ha estat regidor durant 4 anys a l’oposició i 4 anys regidor de Pagesia, Medi Natural i Serveis. Vinculat al món rural, pagès i molt implicat socialment. #mésaprop“.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.