El Cantaires Tortosa va tornar a perdre a casa. El conjunt roig-i-blanc no va poder amb el Sitges que s’imposava per deu punts de diferència, per 70 a 80. És la tercera consecutiva i cada jornada s’allunyen més de l’objectiu de la permanència.

Podeu consultar l’acta del partit fent clic aquí

La propera setmana s’enfronta a un rival directe en la lluita per evitar el descens directe. Jugarà a la pista del san Cugat negre que només té un punt més. El Cantaires està ara en descens. Es tretzè amb 24 punts. Els mateixos que té el Badalona coer. És líder el Badalonès, empatat a 34 punts amb el Ripollet.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre