L’Ulldecona segueix ferm a casa, on va assolir la tercera victòria seguida. Va frenar l’impuls d’un Camarles que portava dues victòries seguides. Els visitants va avançar-se de penal. L’Ulldecona va reaccionar, empatant. Però els camarles van tornar a posar-se per davant. L’Ulldecona va replicar empatant a dos abans del descans. A la represa, els falduts van decidir, amb gol de Moha, a la sortida d’un córner. Ivan, amb una brillant acció individiual, va sentenciar amb el 4-2, culminant un hat-tric.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre