El Grup Pepet i Marieta conjuntament amb la Plataforma en Defensa de l’Ebre, enregistren un vídeoclip al pont penjant d’Amposta el proper dia dissabte dia 2 de març a les 11 del matí, per commemorar els divuit anys de lluita antitransvasista. El vocalista del grup fa una crida a vindre amb la camiseta blava del nus, tant típica d’aquesta lluita.

El cantant del grup ulldeconenc Josep Bordes fa una crida per atreure a totes les persones “perquè tots i totes sóm la força de l’Ebre, lo Riu és Vida, no al transvasament“.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.