El Partit Socialista de Tortosa denuncia el mal estat del col·lector d’aigües de la carretera C-12 al seu pas pel pont de la Via Verda. Es tracta d’una obra acabada al 2016 i que havia de servir per resoldre les inundacions endèmiques que es formen sota el pont.

Tres anys després, el socialistes han pogut constatar el mal estat del sistema de drenatge del col·lector en gairebé 500 metres del seu recorregut. Assenyalen esfondraments del terreny i dels pous, tanques caigudes i forats on cap una persona.

El portaveu i candidat del PSC, Enric Roig, ha insistit en rebutjar el projecte de soterrament de la C-12 entre Jesús i el pont del Mil·lenari, tal com proposa l’ajuntament i la Generalitat. El PSC proposa desviar la carretera pel límit oest de la ciutat, sense afectar el nucli urbà.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.