La Ràpita va acollir la cinquena trobada d’escoles de bàsquet de Tarragona d’aquesta temporada que va comptar amb la participació de nou clubs de les Terres de l’Ebre, Castelló i Tarragona. Van ser els equips Premini i Escola dels equips del CB Cantaires, CB Alcanar, CB Amposta, AE La Sènia, BC Peníscola, CB Benicarló, AD Torreforta, CB Vinaròs i CB Rapitenc.

Es van disputar catorze partits que es van disputar alternativament en 4 pistes, situades al Pavelló i l’annex del municipi.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.