Per primera vegada el Concurs de Tast dels Olis de la Fira de l’Oli i la Garrofa de les Terres de l’Ebre de Jesús tindrà un apartat especial pensant per al món de la restauració. Es tracta d’elecció del millor oli entre tots els finalistes al concurs per part de gastrònoms i xefs de prestigi d’àmbit nacional.

Un qualificat jurat gastronòmic valorarà altres peculiaritats que acabin repercutint positivament en aspectes relacionats amb la nostra cuina, on l’oli d’oliva juga un paper clau sent un ingredient indispensable de la dieta mediterrània. La rellevància del jurat posa de manifest la voluntat dels organitzadors per donar a aquesta menció especial un destacat paper enguany i en les futures edicions del concurs de tast. El pròxim 21 de febrer al Museu de l’Oli de la Cooperativa Soldebre a partir de les 19,30 hores, i obert al públic, tindrà lloc aquesta primera i innovadora deliberació.

El Jurat estarà format per Pep Nogué d’El suplement de Catalunya Ràdio i Director Culinari del CIB (Culinary Institute of Barcelona), Josep Sucarrats, Director de la Revista Cuina, Jeroni Castell, Xef de Les Moles, Joan Forcadell Piñol, Xef, Javier Campo, Sommelier i Maitre Restaurant/hotel Villa Retiro, Jordi Bort, Membre de la comissió organitzadora de la Fira de l’Oli i la Garrofa de les Terres de l’Ebre i Josep Maria Audí, Director del Jurat del XXXV Concurs al Tast dels Olis. La Fira de l’Oli i Fira de la Garrofa de les Terres de l’Ebre se celebrarà a Jesús del 22 al 24 de febrer.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.