Guzman, membre de l’Associació dels Jubilats, va ser cinc anys President de l’Associació, durant la seva Presidència, es va donar un fort impuls en molts d’àmbits a l’Associació millorant el benestar de la gent gran.

Guzman serà els referent per aportar la veu dels jubilats dintre la candidatura de Royo. Junts per l’Aldea incorpora així, a una persona molt important i activa al món local dels Jubilats que aportarà els seus coneixements des de la saviesa i de l’experiència de tota una vida de treball.

Royo es mostra satisfet pel nivell de la incorporació, ja que representa a un col·lectiu com és els jubilats que és molt important per al nostre projecte de canviar el poble i afegeix “amb Guzman els jubilats i jubilades de l’Aldea se sentiran molt ben representats donada la seva experiència i el seu bagatge“.