Entesa i Progrés per Roquetes (EiPR) ha manifestat el seu malestar per la presentació de la candidatura de Movem al municipi del Baix Ebre. El seu portaveu i regidor a l’ajuntament, Josep Bertomeu, ho ha considerat “una gran deslleialtat” per part del partit de Jordi Jordan, ja que segons ell, des de Movem Tortosa els havien assegurat que no presentarien cap candidatura a la ciutat veïna. Tot i així, Bertomeu deixa les portes obertes a arribar a un pacte amb Movem Roquetes per no dividir l’electorat d’esquerres: “Al final el que no potser és que les opcions d’esquerres divisdisquen l’electorat, perquè al final perdrem tots”.

L’existència de dos llistes del mateix espectre polític posa en risc que EiPR pugui presentar-se un altre cop amb la marca “Entesa”, en representació de Catalunya En Comú Podem i tota l’esquerra federalista. El portaveu de EiPR, Josep Bertomeu, ha explicat que la seva llista ja s’ha ofert als Comuns per repetir com a representants del seu moviment a les eleccions municipals del 26 de maig, tot i que reconeix que “encara no està clar”. Si bé, les sigles EiPR sí continuaran perquè “estan consolidades” a Roquetes.

Josep Bertomeu tornarà a ser el candidat d’Entesa i Progrés per les municipals del maig. Entre les seues prioritats, la reactivació econòmica i augmentar la inversió en polítiques socials.