A la Divisió d’Honor Plata l’Unizar Dominicos se li resisteix a l’Handbol Amposta aquesta temporada. Les de la capital del Monstià van perdre a la primera volta a casa i a també van caure a Saragossa per un ajustat 18 a 17. Les locals van anar sempre per davant al marcador, però amb mínimes avantatges d’un o dos gols, arribant als darrers cinc minuts del final amb el 18 a 16. Poc després Xoana Iacoi donava esperances a l’equip ampostí per endur-se un empat, amb un gol, però el marcador ja no es va moure.

Fitxa
Alineació CH. Amposta “Lagrama”: Marta Gàlvez, Georgina Vila, Andrea Haro, Sara Alonso, Gemma Gàlvez (4), Noelia Lázaro, Erika Graciani (1), Lluïsa Hierro, Xoana Iacoi (7), Laia Hernández (1), Zulema Asensio (4).

Classificació

L’Amposta manté la vuitena plaça amb 16 punts, mentre el Sant Quirze lidera la Divisió d’Honor Plata amb 32 punts, seguit pel Benidorm amb 26. En posicions de descens estan l’OAR Gràcia i l’Associació Lleidatana.

Altres resultats del CH Amposta

Aleví mixt: CH. Amposta 10 – 6 JH. La Llagosta

Infantil masculí: CH. Amposta 33 – 29 CH. Martorell

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.