El Pavelló Firal i d’Esports de la capital del Baix Ebre va ser la seu d’una gran jornada de basquetbol per equips Pre-Mini, d’Escola i Escoleta.

Van ser equips del Club Basquet Rapitenc dels Alfacs, Club Bàsquet Benicarló, Associació Esportiva La Sénia , Club Bàsquet Amposta, Club Bàsquet Alcanar i Club Cantaires Tortosa els protagonistes d’aquesta quarta edició de les Trobades d’Escoles de l’RT Tarragona.

Un gran matí de basquetbol on els més petits i petites van gaudir d’unes excel·lents instal·lacions. Com sempre, aquestes trobades serveixen per fer jugar als equips de menys edat entre altres equips propers i seguir fomentant la pràctica del nostre esport a cada una de les regions de les comarques tarragonines. Per primer cop aquesta temporada, dos equips de categoria Escoleta, amb jugadors i jugadores menors de 8 anys, van estar presents en aquesta gran Trobada.

La jornada no s’hagués pogut realitzar sense el suport de l’Ajuntament de Tortosa, els esforços del Club Cantaires Tortosa i amb el treball del Comitè Tècnic de l’RT Tarragona. Per aquesta temporada encara manquen l’organització de dues trobades més, totes elles a les Terres de l’Ebre, pel 17 de febrer a Sant Carles de la Ràpita, i el 17 de març a Amposta. La temporada de Trobades es tancarà amb la gran festa final que es realitzarà a Alcanar el proper 7 d’abril.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.