A primera catalana el sènior femení del Centre d’Esports Tortosa va guanyar a la pista del CH Ràpid Cornellà per 21 a 31. La primera part va ser molt igualada degut a les errades defensives i ofensives en la finalització a porteria, marxant al descans amb 13 a 16. A la segona meitat es van refer d’aquests errors marcant 15 gols i fent impossible la remontada per a les locals.

Amb aquest resultat l’equip se situa quart a la classificació del grup B amb 18 punts. D’altra banda l’Ascó B no va jugar i ocupa la quarta plaça del grup A amb 6 punts.

A segona catalana el sénior masculí del CE Tortosa és vuitè amb 11 punts, després d’empatar a 30 davant el Palautordera. Era un partit complicat per als tortosins contra un rival directe per la salvació de la categoria. La intensitat va ser la nota predominant del partit, en què es va marxar al descans amb 11 a 17, però a la represa els locals van reaccionar, obligant als roig-i-blancs a remuntar.

Aleví / Infantil Masculí
CE Tortosa 21
AAH La Canonja 19

Infantil Masculí
CE Tortosa 31 (16)
CH Salou 18 (9)

Cadet Femení
CH Montbui 44 (18)
CE Tortosa 42 (16)

Cadet Masculí
CE Tortosa 30
CH Ràpid Cornellà 23

Juvenil Masculí
CE Tortosa 29 (14)
H Ribes 30 (14)

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.