La sisena edició de la Copa Cangur, és un concurs presencial de resolució de problemes de matemàtiques per estudiants de segon i tercer d’ESO.

Aquest any serà la primera vegada que tindrà lloc al campus Terres de l’Ebre de la URV i hi participaran quinze centres de secundària del territori (Institut Dertosa, Institut Cristòfol Despuig, Col·legi de la Consolació, Col·legi Diocesà Sagrada Família i Col·legi Teresià, de Tortosa; Institut de Camarles; Col·legi Sagrada Família i Institut els Alfacs, de Sant Carles de la Ràpita; Institut Blanca d’Anjou, del Perelló; Institut de Deltebre; Institut Escola Daniel Mangrané, de Jesús; Institut de Tecnificació d’Amposta; Institut Sòl de Riu, d’Alcanar; Institut Roquetes; i Institut Escola, de Batea.

Amb els alumnes provinents d’aquests centres, uns 140, s’organitzaran en equips de 20 i cadascun estaran formats per set membres.

En el concurs es presenten un total de 12 problemes matemàtics i de lògica i els grups tenen 60 minuts per resoldre’n els màxims possibles. És una cursa contra rellotge on la puntuació obtinguda per cada problema varia durant el concurs, en funció del temps i l’estratègia dels equips.

En paral·lel a la seu de Tortosa, el concurs es desenvoluparà en una trentena de seus arreu del país. Els millors equips passaran a la fase final de la Copa Cangur, que tindrà lloc el 7 de març a Mataró.

Notícia publicada pel Setmanari l’Ebre

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre