Un incendi que s’ha declarat aquest dimarts al matí a un habitacle de Móra la Nova, ha suposat l’evacuació a l’Hospital comarcal de Móra d’Ebre d’una dona de 74 anys d’edat. El foc s’ha propiciat quan intentava apagar una olla i inhalat el fum.

L’avís s’ha rebut a les 11.08 hores i s’han desplaçat fins als llocs dels fets tres dotacions dels Bombers de la Generalitat. L’immoble es trovava al peu de la C-12 al quilòmetre 64-65 de la població de la Ribera d’Ebre. Els efectius del SEM han fet els primers auxilis a la propietària de la casa, afectada per inhal·lació, i després l’han derivat a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre amb signes evidents d’intoxicació.

Els treballs dels bombers s’han centrat en ventilar l’habitatge, fet que hi havia una gran quantitat de fum, donat a que el foc ja estava apagat en el moment que han arribat a la casa afectada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.