L’Ajuntament d’Ulldecona ha esgotat la partida pressupostària de 15.000 prevista per les ajudes destinades a reformes de petits comerços o establiments de nova creació.  Aquesta línia de subvencions és el primer any que s’ha posat en marxa i permet atorgar fins un màxim del 30% del cost de les obres i/o actuacions de millora de comerços i establiments, amb un màxim de 2.500 euros per sol·licitud. En total han estat 8 les peticions rebudes al llarg del 2018 i han estat totes acceptades. Els comerços beneficiats són: Cafè Fleca Feliu, Lenuta Mistra, Llibreria Castell, Agència Sauch-Viladot, Alimentació el Hadri, Espai Bio, Lo Paseo i Bar La Pollera.

Les actuacions subvencionables es divideixen en tres àmbits. Un primer inclou tot allò relacionat amb la millora de façanes i revestiments, un segon amb l’adaptació de banys i accessibilitat, i un tercer amb tot allò no comprès en els punts anteriors com retolacions exteriors, adequació de les instal·lacions contra incendis, aparadors i material inventariable (prestatgeries, caixa registradora o altres).

L’Alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, ha explicat que “aquestes ajudes están pensades com a suport a molts comerciants que volen fer inversions o remodelacions considerades menors i que no poden acollir-se a cap altra línea de subvencions d’altres administracions”. La voluntat del govern municipal és poder ampliar la quantitat total de la partida en el pressupost de l’exercici actual.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre