El Flix assoleix la cinquena victòria seguida, contra el R Bítem (4-0). Un resultat abultat i excessiu tal com va anar el partit. Però els locals van mostrar la seua artilleria, sent letals ja en la primera arribada, amb un golàs de Nacho. Els de Bítem, amb més control de pilota, van avisar amb un parell d’arribades i van tenir un penal que Marcd, porter local, va aturar a Moha. De l’1-1 es va passar al 2-0, arran d’una acció de Tini. El seu tret fou desviat lleugerament per un jugador visitant.
A la represa, el R Bítem va arriscar i va tenir dues opcions per entrar en la confrontació. Però, amb espais, va ser el Flix a la contra qui va sentenciar amb la velocitat de Tini, que va fer el 3-0 i amb una acció exquisida de Luis Garcia que fou el 4-0.
Els locals estan enlairats mentre que el R Bítem va veure frenada la seua inèrcia perdent una ocasió d’enganxar-se al tren capdavanter de la taula.