Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Amposta amb col·laboració d’agents de la Policia Local d’Amposta van detenir el passat 2 de gener un home, de 39 anys, nacionalitat espanyola i veí d’Amposta (Montsià), com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili i dos delictes de furt lleu a l’interior de vehicles.

Els fets van succeir el vespre del passat dia 28 desembre quan una veïna d’Amposta que retornava al seu domicili va observar que la reixa d’una finestra estava forçada i hi havia llum a l’interior.

Seguidament la dona va entrar a l’habitatge i va veure com un home emprenia la fugida pujant per les escales fins el terrat, continuava per la teulada de l’edifici i desprès saltava al carrer i marxava del lloc.

La dona va comprovar que de l’interior del seu habitatge faltaven un televisor i diverses joies, i que una finestra havia estat forçada, per la qual cosa immediatament va donar avís a la policia.

Un cop personats agents de la Policia Local i Mossos d’Esquadra en el lloc dels fets van comprovar que també s’havien produït furts en dos vehicles estacionats en el mateix carrer.

En una primera recerca de l’autor pels voltants els policies van poder recuperar part dels objectes sostrets en l’habitatge i els vehicles, alguns dels quals li haurien caigut al lladre en el moment de la seva fugida i d’altres com el televisor estaven amagats en un solar proper al domicili.

La investigació oberta pels agents i molt especialment la col·laboració ciutadana va permetre aconseguir suficients indicis per determinar la identitat del presumpte autor dels fets el qual va ser detingut posteriorment.

Els detingut, que ja tenia antecedents policials per fets similars, va passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia d’Amposta essent decretada la seva llibertat amb càrrecs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.