L’Ajuntament de la Ràpita posa dilluns vinent a la venda el nou Carnet cultural per a l’any 2019. El carnet, que va implementar l’any passat per primera vegada la regidoria de Cultura, permet obtenir descomptes en el preu d’espectacles programats a l’Auditori Sixto Mir i també entrades per a espectacles, entre altres avantatges.

La regidoria de Cultura té previst presentar la programació del primer quadrimestre de l’any a principis de gener i ha avançat que” s’hi ha volgut encabir propostes ben diverses per inclourehi disciplines i temàtiques variades”, tal com ha apuntat la regidora de Cultura Èrika Ferraté. “Però el Carnet cultural ja surt a la venda abans de les festes nadalenques per tal que pugui ser contemplat també com una opció de regal per als amants de la cultura”, ha afegit.

A un preu de 25 euros, el carnet permetrà obtenir descomptes en activitats de pagament programades per la regidoria de Cultura i també tot un pack d’obsequis, composat per dues entrades per a espectacles a l’Auditori Sixto Mir; un exemplar de la novel·la guanyadora del premi Arbó 2018, ‘Deslliureu-nos de qualsevol mal’, de Josep Pitarch; dues entrades per al Museu de la Mar de l’Ebre; dos tíquets per a una de les rutes teatralitzades d’estiu i també descomptes per a activitats de pagament a l’auditori.

“Pensem que la nova tirada de carnets per al 2019 obtindrà el mateix èxit que ja va aconseguir l’any passat, quan es van exhaurir ràpidament, perquè el cost s’amortitza molt ràpidament amb totes les avantatges que comporta el carnet”, ha afirmat Ferraté.

Els carnets culturals estaran disponibles a partir de dilluns a les oficines de Ràdio Ràpita.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.