La filòloga i professora de secundària, Núria Subirats, serà la candidata de la CUP a l’alcaldia de la Ràpita a les pròximes eleccions municipals. El partit anticapitalista va presentar els sis primers noms de la llista amb la qual concorreran el maig de 2019. Serà el primer cop que la formació presenta una llista municipal a la localitat del Montsià, la cinquena al conjunt del territori.

El passat dissabte els cupaires van anunciar oficialment la seva voluntat de concórrer després de mesos de treball per consolidar l’assemblea local. La diputada de la CUP-CC, Natàlia Sánchez, va acompanyar la candidatura en un acte a l’Església Nova, que un altre cop va quedar petita.

La CUP de la Ràpita va presentar-se com una candidatura que vol oferir una “alternativa d’esquerres independentista i transformadora” a l’ajuntament rapitenc. La candidata de la CUP, Núria Subirats, va criticar la “política d’aparador i la cortina de màrqueting que està matant la política des de fa anys”. “Cal que els governants canvien el seu ordre de prioritats i treballin més pels interessos de la majoria social”, va afegir.

Durant l’acte es van donar a conèixer altres noms que acompanyaran a Subirats en la candidatura: Josep Lluís Celades en el número 2, Isabel Paulino en el 3, Marc Duch en el 4, Núria Vidal en el 5 i Joaquim Reverté en el 6.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.