L’Aldeana lidera la taula en solitari després de guanyar el Jesús i Maria, amb gol de Thomas i per l’empat de la Rapitenca B, a casa amb l’Olímpic, i de la derrota del Catalònia a Bítem. Els aldeans van començar millor la confrontació, amb un penal no xiulat a Versiano i altres opcions, amb el gol de Thomas fruit de la pressió elevada que van fer, a un Jesús i Maria que no es va trobar còmode. En els darrers deu minuts de la primera meitat, el partit es va igualar i els visitants ja van tenir una opció. A la represa, bona feina dels aldeans en defensa i opcions a la contra per a sentenciar. Al final, 1-0 i els de Subi que són líders.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.