L’última gran diada de la temporada ens porta, com sempre, a Terrassa. La plaça Vella tornarà a ser l’escenari aquest diumenge de la Diada dels Minyons, en què les intencions dels malves passen per poder ajuntar tres castells de gamma extra com són la torre de nou, el cinc de nou i el pilar de vuit. Els Minyons es troben immersos aquesta temporada en un procés de canvi de troncs, encapçalat per la nova junta tècnica que s’ha marcat un projecte a dos anys vista. Tot i això volen arrodonir el 2018 amb una bona diada. També amb intenció de gamma extra, ja sigui en forma de torre de nou o de pilar de vuit, sense descartar ajuntar els dos, hi arriben els Capgrossos de Mataró.

Per la seva banda, els Castellers de Sants, que després del fort sotrac fruit de les caigudes al concurs i a la seva diada, s’estan recuperant. La seva prioritat és no arriscar, però tampoc descarten poder tornar a fer els dos castells de nou bàsics, un cop recuperada la moral dels més petits.

On i quan podreu seguir la Diada

L’emissió de la diada, en directe aquest diumenge a les 12h, comptarà amb la narració de Toni Comas, els comentaris tècnics de Joan Beumala i Aina Mallol, i els detalls a peu de plaça amb Anna Vallhonesta i Marina Pérez.

És una producció de Canal TerrassaLa Xarxa i Televisió de Catalunya i es podrà veure en directe per Canal Terres de l’Ebre.

Per xarxes socials, aquests continguts es podran seguir a TwitterFacebook i Instagram amb el perfil @CastellsEnXarxa i l’etiqueta #CastellsEnXarxa.