L’Ampolla, amb 8 victòries seguides, va rebre la Sénia que en portava cinc i un empat. Gran partit entre dos equips amb proposta combinativa i que van fer gaudir als aficionats amb el seu joc. El partit d’entrada va ser igualat fins el minut 11 quan el local Samu va marcar un gran gol. Amb l’1-0, la Sénia va reaccionar i va agafar més el control del centre del camp, empatant Gerard a la sortida d’un córner. Fins el descans, fases de domini altern i arribades a les dues àrees, amb quelcom més de possessió visitant. A la represa, el partit va seguir igual: allargat, amb dos equips pressionant dalt i que buscaven la porteria contrària, intentant arribar amb transició elaborada. El derbi es va anar trencant. Una contra local va culminar-la Samu amb el 2-1. Ell havia tingut una opció anterior. Semblava que els 3 punts es quedaven a casa però el partit estava obert, amb excletxes defensives i manca d’ordre al centre del camp. En una bona jugada visitant, el local Marc va desviar la pilota a la seua porteria. Fou el 2-2, que va ser prou just pels mèrits dels dos equips. La Sénia va acabar jugant amb 5 juvenils.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.