En cinc dies el nou complex esportiu de Tortosa es posarà en marxa. Però abans es vol donar a conèixer a la ciutadania les noves instal·lacions i han organitzat diverses visites guiades per als usuaris i els ciutadans. Des de Tortosa Esport han explicat als visitants com funcionarà cadascuna de les sales (fitness, spinning, i sales dirigides), han pogut recorrer la zona on es troben les dos piscines, els vestidors i zones comunes. També han pogut inscriure’s i preguntar dubtes sobre els abonaments a la recepció que des d’avui ha treballa per actualitzar les dades dels usuaris habituals.

Les portes obertes s’allargaran fins dissabte 10 de novembre. Dijous i divendres s’organitzaran quatre visites, a les 11 h, 14.30 h, 18 h i 20 h; mentre que dissabte els horaris seran a les 13 h i les 17 h.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez