El Centre d’Esports Tortosa ha engegat una dinàmica positiva i després de guanyar el Rubí per 26 a 24 va sumar la tercera victòria consecutiva. Els tortosins van començar el partit amb mal peu, però es van refer poc abans del descans per marxar amb el marcador a favor. A la segona meitat, els dos equips van fer esforços per poder agafar una renda àmplia, però cap dels dos va poder-se imposar en defensa, fent que el marcador anés variant amb avantatges d’entre 1 i 2 gols tant per un equip com per l’altre.

El partit es va decidir en els darrers minuts, on un llançament de penal dels visitants al pal, seguit d’una aturada del porter local a un llançament des dels 6 metres en el següent atac, combinat amb dos gols dels tortosins va permetre als locals situar-se 2 gols amunt al marcador a falta de 30 segons per al final.

Victòria del sènior femení a casa del Sant Joan Despí

El partit va començar favorable per a les tortosines que van fer un parcial de 5-0 durant els primers minuts del partit. A la mitja part el resultat era 10-16 i aquesta diferència de gols entre els dos equips es va mantenir durant tot l’encontre. Cal destacar l’actuació en defensa de l’equip tortosí que va ser clau per a que el resultat final fos 18-26, aconseguint així la quarta victòria de la temporada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre