El Cantaires Tortosa va tindre la victòria a tocar en el partit davant el Ripollès, però a mala gestió en el segon temps i la lesió d’un dels seus màxima anotadors en el segon quart va condicionar la derrota davant el líder per 92 a 99. Una derrota que trenca el seguit de dos victòries consecutives a Copa Catalunya.

Crònica

Jugaven contra el líder invicte a qui van posar contra les cordes a l’inici tancant el primer parcial amb 29 a 19. Una avantatge que va créixer al segon quart, però que el Ripollet va reaccionar per marxar al descans amb 49 a 45. La igualtat va dominar la segona meitat amb alternances a l’electrònic, però la lesió de Xavier Richards, l’expulsió d’Andre Yates i les errades en moments claus van sentenciar la derrota per 92 a 99.

Classificació

Després de la derrota el Cantaires és onzè amb 7 punts, marcant la zona de promoció de descens. Lidera la taula el Ripollet amb 10, el Maristes és segon amb 9 i el Badalonès, empatat a 8 punts amb el Badalona. En zona de promoció de descens també està el Bàsquet Sitges i en descens directe l’AESE i el Bàsquet Molins.

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez