Partit trepidant el que es va jugar al municipal de l’Aube entre el Jesús i Maria i el Remolins-Bítem. No absent de polèmica arbitral, reclamant-se fins a tres penals a l’àrea visitant, un a l’àrea local i dos possibles expulsions.

Els locals se situaven dos cops per davant al marcador, però els visitants van poder reaccionar reestablint l’empat les dos vegades.

El Perelló per la seva part manté el lideratge de la categoria després d’imposar-se al derbi davant l’Ametlla de Mar. Un partit que va arrancar amb polèmica per una pancarta que feia referència directa a Toni Calafat, jugador de la Cala. Els visitants van estavellar una pilota al pal amb l’empat a zero, però el gol local al fil del descans els va descentrar i al segon temps encaixaven la sentència dels perellonencs.

De la resta de la jornada destacar la remuntada del filial de la Rapitenca al municipal de Batea on el conjunt bateà s’imposava al descans per 2 a 0. Els rapitencs sumaven la primera victòria de la temporada fora de casa i s’han situat segons a la classificació.

PANTALLA

El Perelló segueix líder amb 18 punts, seguit ara de la Rapitenca B que es segona amb 15 punts. El Masdenverge, que va sumar el primer punt de la temporada a l’Aldea, i l’Alcanar encara sense puntuar, tanquen la taula.