Agrupar activitats similars organitzades per diferents associacions de Deltebre unint tres branques: social, cultural i esportiva. Aquest és l’objectiu de la nova entitat, l’Associació Social, Esportiva i Cultural.

Una de les activitats annuals que tiraran endavant és la Running Series, una sèrie de curses que s’organitzen a diferents pobles del territori ebrenc. Hi participaran venen una camiseta solidària per correr per diferents causes. La voluntat de l’associació ASEC és ser altaveu de les diferents causes i sensibilitats del ventall d’entitats que hi ha al municipi.

L’Associació Social Esportiva i Cultural de Deltebre es donarà a conèixer a través d’unes jornades de l’activitat física i de salut aquest divendres 19. A través de dos conferències de professionals de la salut relacionats amb l’esport i una taula rodona amb els campions del món de curses per muntanya, Ragna Debats i Pere Aurell i la medallista de plata als jocs del mediterrani Marta Galimany.

Autor:

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre