El llistat de candidats als premis Butaca 2018 inclou el nom d’una producció de les Terres de l’Ebre. Avore, l’espectacle que combina la música tradicional del territori, la jota, amb la música electrònica ha obtingut una de les nominacions a l’apartat de dansa. La proposta fa un maridatge entre textos ebrencs en clau de música amb la dansa contemporània i la tradicional, que els autors defineixen com electrojota.

Els premis ja han obert el període de votació popular, ja que són els espectadors els que trien les millors produccions de la temporada. Per fer-ho cal accedir al portal premisbutaca.cat i triar els candidats preferits del llistat. Avore està inclòs a l’apartat de dansa, i rivalitza amb quatre obres més: Set of SetsThree Times RebelIUanMIMoaré. El lliurament dels premis tindrà lloc el 26 de novembre, amb una gala al teatre auditori de Sant Cugat del Vallès.

L’obra, dirigida per Sònia Gómez i Ramon Balagué, ha passat pel Mercat de les Flors, la Fira de Manresa, i també s’ha pogut veure a l’auditori Felip Pedrell de Tortosa. L’equip artístic està format per Sònia Gómez (balladora de dansa contemporània), Ramon Balagué (ideal original, veu, castanyetes i pandereta), Pau Puig (dolçaina i aixades), Carme Balagué (balladora de jotes i fandangos), Santi Serratosa (bateria, olla i percussió corporal), Arecio Smith (sintetitzadors i cassoles) i Santi Careta (guitarra elèctrica i loopers)

foto: Facebook Avore

Periodista.