Els comerciants de Móra d’Ebre i la penya blaugrana del municipi s’han unit mitjançant un conveni per la qual totes dues entitats rebran beneficis. D’una banda, els penyistes obtindran descomptes si compren a les botigues de Móra d’Ebre i els comerciants podran sortejar entrades per partits o exposar trofeus. La penya de Móra d’Ebre és pionera en aquesta iniciativa, ja que és la primera de Catalunya en impulsar-ho i pretén potenciar el comerç local.

La signatura va tindre lloc durant la Festa del Comerç a la Llum de la Lluna a Móra d’Ebre amb la presència de la presidenta de la UBM Clara Rodríguez i el president de la Federació de penyes blaugrana Ramon Fibla. A l’acte de signatura també van ser presents altres membres de la Junta de la Federació de Penyes Blaugrana de les TTE, el president de la Penya Blaugrana de Móra d’Ebre Sr. Òscar Fortunyo, així com l’ex jugador del Barça Sr. Rafael Zuviria, que van acompanyar a la presidenta de la Unió de Botiguers durant el sorteig d’una samarreta, dos motxilles, dos gorres i una pilota del FC Barcelona.

La Federació de penyes blaugrana a les Terres de l’Ebre compta amb 42 penyes i 9.500 socis. Per aquest motiu, en un termini de tres anys la federació treballarà perquè totes implementen un acord amb els establiments del seus respectius municipis que es calcula que podrien arribar al miler.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre