Dotze minuts es van poder disputar del compromís entre l’Ampolla i l’Amposta en una jornada que va quedar incomplerta per l’afectació de l’ex huracà Leslie en els partits que estaven previstos per diumenge la tarda.

A mesura que va avançar el partit la situació es va anar complicant per l’aigua acumulada sobre el terreny de joc, un fet que va pendre la determinació de la suspensió del partit.

On si es va poder jugar tot i l’aiguat va ser a Camarles. El duel entre els camarlencs i un Ulldecona necessitat de punts, es va veure condicionat per les lesions de Teixidó pels locals i Fran Reolit pels visitants. Isma obria el camí de la victòria local, arribant a l’últim minut del temps reglamentari el segon gol obra de Moha en pròpia porta.

A la represa mitjançant un gol de Gustavo de falta els falduts entraven al partit, tot i que en un greu error defensiu els costava el gol de la sentència local.

De la jornada cal destacar la tercera victòria consecutiva de la Sénia amb gol de Callarisa, que s’imposaven al Vendrell i se situen tercers a la classificació.

La classificació:

Segueix líder la Pobla de Mafumet B amb 18 punts, seguit ara del Valls amb 16 punts. És tercer la Sénia amb 14. Tanquen la taula el Vila-seca, Pastoreta, Amposta i Reddis, ocupant les places de descens directe a tercera catalana.

About the Author: