Cinc jornades ha tardat a arribar la primera victòria de l’Amposta-Lagrama a casa, derrotant un rival directe com era l’OAR Gràcia B per 23 a 19.

Tot i la victòria final, el primer temps va costar davant un rival que prenia avantatge al marcador, marxant als vestidors amb derrota parcial per 9 a 12. A la represa, però van sortir les ampostines més posades al partit i més agressives en atac. Un parcial de 5 a 2 als primers compassos del segon temps empatava el resultat i donava lloc a la remuntada local, destacant l’aportació ofensiva de Xoana Iacoa i Georgina Vila.

El tècnic ampostí es mostrava molt satisfet del treball de l’equip i del recolzament del públic. Amb aquesta victòria el conjunt de la capital del Montsià abandona les places de descens i afrontarà el proper compromís fora de casa amb més moral. Visitaràn al Joventut Mataró dissabte a partir de les vuit del vespre.

La classificació:

L’Amposta-Lagrama és ara vuitè a la classificació amb quatre punts. Canvi de líder passant o ocupar la primera posició de la taula l’Elda amb 10 punts, mentre l’altra posició de promoció d’ascens és per al Benidorm. Les places de descens són per a l’Associació Lleidatana i l’OAR Gràcia, que tanca la taula encara sense puntuar.