L’Associació Engrescats Terres de l’Ebre, que es dedica a cuidar animals abandonats, sobretot gossos i gats, ha dut a terme la tercera edició de la caminada solidària. Però la novetat d’enguany és la disputa del primer canicross sota el nom d’aquesta entitat que va destinar el recaptar per continuar finançant la seua tasca. L’èxit va  ser rotund en aquesta primera edició amb 39 participants i 230 a la caminada. Els gossos i propietaris es van donar cita al parc dels Xiribecs per participar en aquesta diada per fer esport, però també de retrobaments de voluntaris i adoptats.

Actualment Engrescats acull una norantena de gossos a les seues instal·lacions, mentre que els cadells es troben en casa d’acollida, fins que siguin més grans. Des de l’Associació destaquen que un dels objectius que s’han marcat és conscienciar als més petits sobre la importància d’adoptar i esterilitzar. Per fer-ho organitzen xerrades educatives a les escoles

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez