El Perelló, que es va desfer sense problemes de l’Alcanar per zero gols a set, és el cinquè líder de la categoria, en cinc setmanes consecutives. Ho va fer aprofitant-se de la primera ensopegada del Santa Bàrbara que caia per dos a zero davant el filial de la Rapitenca.

Empat a la Santa Creu de Jesús entre dos dels capdavanters. El Catalònia s’avançava al marcador mitjançant Prades, però la rèplica la donaven els corberans abans del descans.

Partit trepidant el que es va viure a Roquetes, fins al temps de descompte quan aconseguien els visitants salvar la desfeta amb el gol de l’empat a dos. Soufi havia avançat als partidalencs al marcador, tot i que Nacher i Marc Alegre de falta donaven la volta al marcador. Primers dos punts que volen del municipal de Roquetes.

De la resta de la jornada cal destacar la primera victòria de la temporada de la Cava davant el Sant Jaume per dos gols a un, mentre l’Aldeana empatava al temps de descompte al camp del Flix que marcava un 2-0 als primers compassos de partit.

La classificació:

Es nou líder el Perelló amb 12 punts, seguit del Jesús i Maria, Batea, Santa Bàrbara i Jesús Catalònia amb 10. Tanquen la taula el Sant Jaume, Masdenverge i l’Alcanar, encara sense puntuar.