El duel ebrenc de segona catalana entre el CD Tortosa i el CF Amposta va acabar en empat a 2. El partit va ser retransmès en directe per Canal Terres de l’Ebre amb quatre càmares i accions a càmera lenta per no perdre detall de les jugades. Va ser narrat per Michel Viñas amb els comentaris de Jesús Ferrando i Miki Vidal.

La intensitat i la adrenalina va estar al camp des del minut 1. Els gols van arribar pronte, ja que al minut 2 Josep de la Torre va avançar el Tortosa. Poc va durar l’alegria perquè al minut 6 Joaquim Cardona va establir l’empat i al minut 16 va posar l’1 a 2 a favor de l’Amposta. A la represa la intensitat va contiuar al mateix punt i el Tortosa va aconseguir empatar al ’74 amb el col d’Anass Zaarour.

Algunes jugades polèmiques, com un possible penal o fores de joc van escalfar els ànims, però l’empat a dos va ser el resultat final.

Classificació

Després de la quinta jornada, el Tortosa continua liderant la taula amb 13 punts, seguit per la Pobla de Mafumet amb 12. L’empat no serveix a l’Amposta per sortir de les posicions perilloses i és penúltim amb 2 punts. En zona compromesa també està l’Ulldecona amb 4.

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez