El Vista Alegre segueix sorprenent en l’iniici de lliga, amb 3 victòries en 3 jornades. Al camp de la Rapitenca, l’efectivitat visitant va ser clau, fruit de la bona dinàmica actual. Primera meitat anivellada, amb un penal protestat pels locals que, tot i no tenir excessiva cohesió, va dur més la iniciativa. Però en els darrers minuts del primer acte, una contra visitant va culminar-la el killer Franc amb un tret des de fora dee l’àrea.
a la represa, durant 25 minuts, la Rapitenca es va imposar. va obrir el camp i va tenir fins a 4 ocasions. No va empatar i a darrera hora, amb el partit més trencart, els visitants a la contra van provocar una falta a la frontal i d’allí va venir el 0-2 que no va ser just

Decles Eloi Martínez, tècnic Vista Alegre
Guillermo Camarero, tècnic UE Rapitenca

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.