La Unió Esportiva Rapitenca buscarà diumenge aconseguir la primera victòria de la temporada davant el Vista Alegre, que arriba a la Devesa invicte i colíder de la categoria. Han sumat les dos victòries en els dos primers compromisos de la temporada, mentre els rapitencs compten amb dos punts després de dos empats consecutius.

Per aquest partit el tècnic Guillermo Camarero, que complirà un partit de sanció al ser expulsat en la jugada que van reclamar un penal bastant clar sobre Brayan a les acaballes del partit al camp del Balaguer, no podrà comptar amb Peke i Blasi lesionats. D’altra banda està l’affair Felipe. El migcampista que va tornar a la Rapitenca aquesta temporada procedent de l’Amposta, ha mostrat la intenció de tornar al club ampostí. De moment, la junta directiva del conjunt mariner mostra la disconformitat en l’actitud del jugador, al que nega entrenar i jugar amb qualsevol altre club.

Un compromís que arrancarà a l’horari habitual de les dotze del migdia al municipal de la Devesa amb arbitratge a càrrec del col·legiat de la delegació del Vallés Occidental Daniel Ligero.

Els horaris de la jornada:

Tres compromisos es juguen en dissabte la tarde. Arranca la jornada a les quatre al municipal d’Andorra en el partit davant el Tàrrega, l’Igualada-Almacelles i el Gavà-Júpiter. Diumenge al a les dotze del migdia es jugaran dos compromisos: el Lleida Esportiu B-Cambrils Unió i la Rapitenca-Vista Alegre. Tancarà la jornada a les sis de la tarda, el Mollerussa-Balaguer.