Derrota de l’Ascó en el primer partit de la temporada

2018-08-20T20:32:29+00:0020 d'agost de 2018|Esports| |0 Comentaris

Un gol al minut 55 va ser suficient per al Granollers que es va imposar per la mínima al camp dels riberencs. Els de López van disposar d’un penal al minut 6, però Sergio va rebutjar el llançament de Xavi Jaime. El partit va estar igualat a la primera meitat, en la qual els asconencs van poder posar-se per davant al marcador, però a la segona el bon joc d’estratègia dels vallesans va superar els locals.

El segon partit de lliga serà el proper dissabte a les set del vespre al camp de la Fundació esportiva Grama.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

X
X