La piscina del Club de Tennis de Tortosa va acollir una nova edició de les 24 hores nadant contra el càncer, recaptant més de 700 euros de donacions voluntàries. La lliga contra el càncer a les Terres de l’Ebre va organitzar aquesta jornada per conscienciar a la societat i donar a conèixer les tasques que duen a terme per als malats de càncer i els seus familiars.

Desde fa disset anys, la lliga contra el càncer a les Terres de l’Ebre organitza les 24 hores nedant a Tortosa per recaptar fons. L’activitat va tindre lloc a les instal·lacions del club de tennis amb la col·laboració del Club Natació Tortosa. Més enllà de la recaptació, des de la lliga contra el càncer volen conscienciar a la població i trencar els tabus sobre la enfermetat, per tal de poder lluitar plegats.

Actualment la lliga contra el càncer dóna diversos ajuts a les famílies que ho necessiten a través dels centres de Tortosa, Deltebre, Amposta, la Sénia o Móra d’Ebre. Centres que ofereixen suport psicològic tan a families de malalts amb càncer, com al pacient. També faciliten suport econòmic a les persones malaltes que no tenen recursos i realitzen la tasca de mediadors per tal d’agilitzar els tràmits de tractaments als centres hospitalaris.