L’actual alcalde del PDeCAT a l’Ampolla, Paco Arasa, ha manifestat la seva intenció de presentar-se de nou a les eleccions municipals. Arasa ha explicat que, “tinc la intenció de tornar-me a presentar, en principi a les primàries del meu partit, cosa que trobo molt positiva perquè dóna l’oportunitat a alguna altra alternativa o algú altre del partit que es vulgui presentar. La meua intenció és presentar-me i si la gent del poble em dóna la confiança, tornar a ser l’alcalde de tota la població de l’Ampolla”.
L’Alcalde de l’Ampolla també es va referir a les veus que demanen llistes unitàries dels partits sobiranistes. Arasa la descarta, “Per a pobles com l’Ampolla en els que no estan en perill les candidatures pro procés, doncs entre el PDeCAT i ERC, sumem 10 d’11 regidors. Així i tot, ho veig positiu en aquells llocs on hi ha manca de candidatures sobiranistes, entenc que llocs de l’àrea metropolitana o ciutats grans, on dividir el vot pot significar una pèrdua”.
Respecte a la marca JXCat amb la que pareix que el PDeCAT accedirà a les eleccions municipals, Paco Arasa no ho veu, “Ni bé ni malament. Jo crec que la gent valora la política directa, el contacte amb la gent i sí que és veritat que la gent mira les idees i els partits, té més en compte a la persona i la seva gestió. A les municipals anar en una fórmula o en l’altra, no és tan important com en unes autonòmiques o generals”.
Paco Arasa porta set anys i mig com a alcalde, després de prendre el relleu a l’alcaldia d’un històric com Francesc Sancho, uns mesos abans de les eleccions de 2011.Abans, havia estat regidor de l’Ajuntament del Perelló, abans de la segregació de 1987 a 1990, de 1990 a 1991 regidor de la comissió gestora i de 1991 al 2011 com a regidor de l’ajuntament de l’Ampolla.